۵۵ میلیارد تومان سودخالص سه ماهه در سیمان شاهرود
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین، محمدرضا بازوی بیدستانی با اشاره به اهمیت قابل توجه راهبردهای شرکت های سرمایه گذاری تامین اجتماعی و سیتا گفت: سیمان شاهرود موفق شد در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵۸ درصد در شاخص سود خالص رشد داشته باشد.
وی با اینکه کشور سخت ترین سال های اقتصادی را سپری می کند و مشکلات موجود تاثیر قابل توجهی بر روند فعالیت و سوددهی شرکت ها دارد، توضیح داد: با این حال شرکت سیمان شاهرود موفق شد به سود خالص ۵۵ میلیارد تومانی در سه ماهه نخست سال جاری دست یابد که این رقم حاکی از رشد ۱۵۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. هرچند که اگر فشارهای اقتصادی و تحریم ها و شرایط کرونائی وجود نداشت سیمان شاهرود می توانست به عملکرد بهتری دست یابد.
مدیرعامل شرکت سیمان شاهرود با اشاره به اهمیت بحث های فنی در هلدینگ به فعالیت سه ماهه گذشته پرداخت و در این زمینه توضیح داد: کاهش انرژی الکتریکی مصرفی برای یک تن سیمان در سه ماهه اول ۱۴۰۰ و کسب کمترین میزان در گروه، افزایش راندمان تولید در آسیای سیمان و کسب بالاترین میزان در گروه در سه ماهه اول ۱۴۰۰ و کمترین افزایش در هزینه مواد اولیه در سیمان فله در سه ماهه اول ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه ۱۳۹۹ به میزان ۱۶ درصد با لحاظ و رعایت کامل دستورالعمل های زیست محیطی و آلایندگی سه فعالیت مهم فنی سیمان شاهرود در سه ماه نخست سال جاری است.
بازوی بیدستانی با اشاره به دریافت لوح صنعت سبز در استان سمنان و نیز کارفرمای نمونه تامین اجتماعی ، ادامه داد: راه اندازی و استفاده از مسیر ریلی جهت صادرات از مرز امیرآباد به روسیه و افزایش مقدار صادرات از ۴۰٫۷۹۸ تن در سه ماهه اول سال ۹۹ به مقدار ۸۵٫۷۷۸ تن در سه ماهه سال ۱۴۰۰ علیرغم شرایط کرونائی و مشکلات برگشت ارزبه داخل کشور و رفع تعهد ۱۰۸ درصدی صادرات در راستای کمک به مشکلات ارزی کشور از دیگر دستاوردهای شرکت است.
بازوی بیدستانی در ادامه به عرضه سیمان در بورس کالا از اواخر خرداد ماه سال جاری پرداخت و گفت: در حال حاضر تنها هلدینگ «سیمان تامین» از مجموعه شستا کل محصول خود را صد درصد در بورس کالا عرضه می کند و دیگر هلدینگ ها در حال ورود ۱۰۰ درصد تولید خود به بورس کالا هستند. براین اساس، امیدواریم به زودی تمام شرکت های سیمانی کشور کل محصول خود را در بورس کالا عرضه کنند و این مسیر ادامه یافته و موجب افزایش شفافیت و کاهش واسطه گری و دلالی و حفظ منافع تولیدکننده و مصرف کننده شود