شاخص بورس همچنان بر مدار نزول
براساس معاملات امروز بیش از یک میلیارد و ۲۰۴ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۹ هزار و ۵۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هموزن) با چهار هزار و ۵۸۸ واحد کاهش به ۴۳۲ هزار و ۲۵۴ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با سه هزار و هشت واحد افت به ۲۸۳ هزار و ۳۹۳ واحد رسیدند.
شاخص بازار اول ۳۲ هزار و ۶۷۵ واحد و شاخص بازار دوم ۵۲ هزار و ۷۸۱ واحد کاهش داشتند.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی (وسخراج)، ایران تایر (پتایر)، معدنی دماوند (کدما)، کشت و صنعت پیاذر (غاذر)، نورد و قطعات فولادی (فنورد)، لیزینگ پارسیان (ولپارس) بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.
در مقابل نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با پنج هزار و ۳۰۱ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با پنج هزار و ۱۴۷ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با چهار هزار و ۶۰۶ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با یک هزار و ۸۵۲ واحد، سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با یک هزار و ۶۳۵ واحد، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) با یک هزار و ۴۶۱ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با یک هزار و ۴۵۱ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با یک هزار و ۱۹۹ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با یک هزار و ۱۷۱ واحد، بانک تجارت (وتجارت) با ۹۸۰ واحد با تاثیر منفی بر شاخص همراه بودند.
به گزارش پایگاه خبری رشد و توسعه، برپایه این گزارش، امروز نماد ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، سایپا، بانک صادرات ایران، بانک تجارت، صنعتی زر ماکارون و گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه شیمیایی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه ۸۷ میلیون و ۵۲۸ هزار برگه سهم به ارزش سه هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز بیش از ۳۰۵ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۶ هزار و ۶۶۷ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار ۶۲۵ میلیون و ۵۷۱ هزار برگه سهم به ارزش ۵۵ هزار و ۱۹۳ میلیارد ریال داد و ستد شد.
امروز نمادهای برق و انرژی پیوند گستر پارس (بپیوند)، صنعتی دوده فام (شصدف) و توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) و پتروشیمی ارومیه (شاروم) تاثیر مثبت بر شاخص این بازار را داشتند.
همچنین نماد پتروشیمی مارون (مارون)، پلیمر آریاساسول (آریا)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، گروه توسعه مالی مهر آندگان (ومهان)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، توسعه مسیر برق گیلان (بگیلان)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، بانک دی (دی)، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، گروه سرمایهگذاری میراث فرهنگی (سمگا)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا) و شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع) با تاثیر منفی بر شاخص این بازار همراه بودند.