آخرین تحلیلانتخاب سردبیرنوآوری

خواص دارویی قهوه

به گزارش پایگاه تحلیلی رشد  و توسعه؛ قهوه به علت داشتن اثر محرک روی مغز و مزه و عطر آن یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها است.

بیش از ۸۰۰ ترکیب فرار و همچنین کافئین و کلروژنیک اسید در قهوه وجود دارد.

قهوه از سرطان پستان، کبد، روده بزرگ، رحم و پروستات و بیماریهای قلبی-عروقی مانند نارسایی قلبی و سکته مغزی، پارکینسون، دیابت نوع ۲،  فیبروزو بیماری مزمن کبد و مرگ و میر پیشگیری می کند.

مصرف متعادل قهوه (روزانه ۴-۳ فنجان معادل ۴۰۰-۳۰۰ میلی گرم کافئین) برای افراد سالم و بیماران مبتلا به پرفشاری خون، نارسایی قلبی، بی نظمی ضربان قلب و دیابت بی ضرر و مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا