نوآوری

ساخت بزرگترین موتور چهارچرخ جهان در مازندران

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری رشد و توسعه، امیر محمد هاشمی از ساخت موتور چهار با حجم موتور ۲۵۰ سی‌سی در استان مازندران خبر داد.

وی با اعلام اینکه سیستم ضد چپ روی این موتور پیش‌بینی شده است، تصریح کرد:سیستم استرس بار روی این موتور پیاده کردیم.

این مخترع تولید کننده موتور چهارچرخ ای‌تی با اعلام اینکه زوایه چرخ جلو این موتور طوری طراحی شده که موقع دور زدن چرخ‌ها زاویه دار می‌شود، افزود: یکی از بیشترین بازده دریافتی ما از سیستم موتور است.

هاشمی خاطر نشان کرد: با ۲۵۰ سی سی به وسیله گیربکس پنج سرعته که ضریب دنده‌ها را تغییر دادیم و بازده مورد درخواست را به دست آوردیم.

وی در پاسخ به این سئووال که آیا این دستگاه مشابه خارجی دارد، گفت: بله، قیمت مشابه خارجی این محصول از ۶۰۰ میلیون تومان شروع می‌شود حتی ۸۰۰،۹۰۰ و یک میلیارد تومان در بازار وجود دارد.

این تولید کننده موتور، خاطر نشان کرد: با ۵۰ میلیون تومان این وسیله نقلیه را تولید کردم و اگر به تولید انبوه برسد هزینه تمام شده این محصول قطع به یقین کاهش پیدا می‌کند.

هاشمی با اشاره به حمایت‌های مادی و معنوی سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران در ساخت این دستگاه، افزود: علاوه بر حمایت‌های مالی زمینه ثبت اختراع این دستگاه را هم برای ما فراهم کرده است.

وی انتظاراتش از مسئوولان اجرایی استان مازندران، را اعلام حمایت برای تولید انبوه این دستگاه در استان اعلام کرد و گفت: این محصول می‌تواند مجتمع‌های تفریحی و توریستی به ویژه سواحل مورد استفاده قرار بگیرد.

این نخبه تولید کننده موتور چهار چرخ با اعلام اینکه همه مراحل ساخت تراشکاری، جوشکاری این دستگاه را خودم به اتمام رساندم، افزود: مراحل تکمیل این موتور را در پارکینگ منزل و به مدت سه ماه به اتمام رساندم.

هاشمی با اعلام اینکه سیستم روغن خنک کن در این دستگاه پیش بینی کردم، افزود: با توجه به سنگینی موتور و نوع کاربری که دارد در هر ۱۰۰ کیلومتر سه لیتر مصرف سوخت دارد که در نوع خودش بی‌نظیر است.

وی با اعلام اینکه غیر از این محصول تولیدات دیگری هم از جمله سیستم تعلیق خودکار بالگرد هنگام فرود،سیتسم لامپ‌های القائی که بدون سیم روشن می‌شد، افزود: رشته تحصیلی بنده مهندسی میکانیک است به دلیل علاقمندی به ساخت این محصول توانستم نتایج مطلوبی کسب کنم.

هاشمی با اعلام اینکه یک سال و نیم این دستگاه در حال تست است، گفت: در سواحل به صورت ویژه در حال تمرین با این دستگاه هستیم.

وی اضافه کرد: در مسیرهای کوهستانی و سنگ لاخ‌ها موتور تسبت شده و پاسخ مناسبی دریافت کردیم.

این نخبه مازندرانی با اعلام اینکه بزرگترین سایز موتور ای تی وی را ساختیم، گفت: حتی با پنج سرنشین در نقاط سخت تردد کردیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا